Malaria - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Eva Goldsmit - WaarBenJij.nu Malaria - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Eva Goldsmit - WaarBenJij.nu

Malaria

Blijf op de hoogte en volg Eva

17 September 2012 | Nederland, Hoofddorp

Het kon ook niet missen....... Ik heb malaria! Zat ergens al te wachten wanneer ik het zou krijgen, aangezien mijn benen en voeten helemaal zijn lekgeprikt.
Zaterdag avond voelde ik mij niet zo lekker worden. Vanmorgen toch maar even langs de dokter gegaan, wat een lieve vent is het toch ook. Werd meteen naar het lab gestuurd. Na 15 minuutjes kreeg ik een briefje van het lab en moest ik naar de dokter terug. Ik had stiekem al gespiekt of ik positief was, en ja! Dus ik naar de dokter. Hij maakte het briefje open en vertelde mij dat er dus malaria parasieten in mijn bloed zijn gevonden. Raar idee trouwens, dat er parasieten in je bloed zitten.
De dokter schreef wat medicijnen voor mij voor. Dus hopelijk voel ik me snel wat beter! Voel me nu erg moe, hoofdpijn, spierpijn en misselijk.
Ach, ik kan het maar gehad hebben.

• 17 September 2012 - 19:36

Pap En Mam:

Hopelijk ben je er heeeeeeeeeeeeeel snel weer vanaf :) Beterschap!!!! Liefs, pap en mam

• 17 September 2012 - 19:36

Ted:

Laat je maar goed verzorgen door je moeder!

Beterschap

ted

• 17 September 2012 - 19:39

Sanne:

OH gets! Dat heb jij natuurlijk weer. Gelukkig ben je er snel bij.
    Maar je slikt toch die pillen daarvoor? Dacht dat je t dan niet kon krijgen.
    Maar goed sterkte meis word maar snel weer beter! Kus sanne

• 17 September 2012 - 19:39

Sanne:

OH gets! Dat heb jij natuurlijk weer. Gelukkig ben je er snel bij.
    Maar je slikt toch die pillen daarvoor? Dacht dat je t dan niet kon krijgen.
    Maar goed sterkte meis word maar snel weer beter! Kus sanne

• 17 September 2012 - 19:54

Carla Clemens En Rik:

Ojee ook dat nog.....beterschap..

C
    C
    R

• 17 September 2012 - 20:20

Leila:

Ow shit! Ik hoopte nog zo dat je het niet zou krijgen!
    Vervelend mop, gelukkig is er wel wat aan te doen!
    Snel beter worden en geen enge ziektes meer krijgen!
    Xx kusjee

• 17 September 2012 - 20:29

Paul Paulien En Mandy Sentveld:

hallo Eva

Dit is heel vervelend voor je BETERSCHAP

• 17 September 2012 - 21:04

Carl José Adrián:

muy mal! malaria!
    que te recuperes muy rapido

Adrián José Carl

• 18 September 2012 - 08:45

Astrid Kraaijeveld:

Beterschap Eva! Veel sterkte, hoop dat je snel weer toppie bent! Liefs van Astrid Kick Rianne Victor

• 18 September 2012 - 15:02

Jeanette:

Hoop voor je dat het snel weer voorbij is, zonde van je tijd. Jullie moeten me toch eens uitleggen hoe het kan dat je malaria krijgt terwijl jullie daar toch allerlei pillen voor geslikt hebben? Groetjes, Jeanette