Aftellen.... - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Eva Goldsmit - WaarBenJij.nu Aftellen.... - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Eva Goldsmit - WaarBenJij.nu

Aftellen....

Blijf op de hoogte en volg Eva

20 Augustus 2012 | Nederland, Hoofddorp

Het aftellen is nu echt begonnen... Nog 6(!!!!!) dagen en dan vertrek ik naar Ghana. Ontzettend veel zin in maar ik kom nu ook ergens op een punt van.. WAAROM? Waarom ga ik eigenlijk? Veel voorbereiden, elke dag nog spulletjes erbij kopen en iedere keer komt er weer wat nieuws in me op wat er mee moet in de tas.
Ergens moet ik het gewoon over me heen laten komen.. De mensen in Ghana leven ook zonder al die spullen die ik straks persee mee moet slepen daar naar toe.
De spanning en kriebels gieren door mijn buik heen. Onbegrijpelijk idee dat ik daar over 1 week rond loop over de markt, tussen alle Ghanese mensen. Zo onwerkelijk, maar toch ga ik het doen!
Euforisch gevoel gaat er door mij heen. Een paar maanden geleden was het nog 'ohh, over 3 maanden ga ik naar Ghana!', echter komt het nu wel erg dichtbij..
Een nieuwe wereld die voor mij open gaat. Weg uit het gestructureerde Nederland, waarbij iedereen al piept wanneer de NS vertraging heeft of dat het regent. Ik mag daar straks blij zijn als de bus überhaupt wel komt opdagen, en anders.. Ja, dan wacht ik. En dat het regent, zal een bevrijding zijn daar! Ik zal nog wel wat regendansjes gaan doen.
Dromen, enkel dromen is het nu, maar toch.. De werkelijkheid komt heel dichtbij. Ik zal het over mij heen moeten laten komen.

Liefs, Eva

• 20 Augustus 2012 - 17:38

Danielle G.:

Lieve Eef!!

Wat is het toch ontzettend spannend!! Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen en ga je zeker volgen!!

XDaan!

• 20 Augustus 2012 - 17:46

Robbie:

Wat ga ik met plezier jou verslagen lezen!!

• 20 Augustus 2012 - 17:47

Nienke V/d Louw:

Lieve eef,

Wat onwijs gaaf zo'n reis, jeetje! En wat ontzettend veel doorzettingsvermogen heb je :) daar mag iedereen trots op zijn! Ik wens je heel veel succes en plezier!! Ik hoop dat je een hele goede en mooie bijdrage mag geven aan het leven daar. Geniet er van en sta vooral stil bij alle mooie herrineringen die ne daar gaat opdoen. Ik kijk al uit naar je verslagen.

Liefs,

Gr. Salamon

• 20 Augustus 2012 - 19:26

Papski:

Ik leef met je mee!!!
    Ik/we zijn aan het aftellen.

Papski......

• 20 Augustus 2012 - 19:29

Mam:

Je kan het... Je bent goed voorbereid... Maar spannend vind ik het ook wel hoor :) ...
    Geniet ervan! xxxxxxxxxx mam

• 20 Augustus 2012 - 20:34

Varina:

Heel veel suc6 daar!! Ik ga jou verslagen cker lezen! Lekker in mn nachtdiensten :) Geniet ervan. Dike kus van mij

• 21 Augustus 2012 - 00:18

Ghanamattie:

Eef! Whaaaa nog maar een week en dan ben je er al! Nog een weekje later en dan ben ik er ook! Omg omg omg :p hahaha hoezo, hysterisch? Superveel zin in. Goeie week, en wat niet mee kan, kan niet mee, zo simpel is 't. See you in Tamale! X

• 23 Augustus 2012 - 07:42

Adrián,josé,carl:

misschien hebben ze er wel patatjes van ome joseetje...

• 24 Augustus 2012 - 21:08

Jennifer:

En zo is het maar net...
    CU! xx